iedere-dag-weer-vers.png

Online bestellen

Op vakantie naar Texel? Dan is het natuurlijk wel zo lekker als de boodschappen gewoon worden bezorgd op uw vakantieadres. Maak een boodschappenlijstje en stuur deze naar ons door. Wij doen voor u de boodschappen en zorgen dat het op het gewenste tijdstip wordt bezorgd!

Voor wie?

Het bestellen en laten bezorgen van uw boodschappen is mogelijk voor iedereen. Eilandbewoners, toeristen, scholen, verenigingen en andere groepen kunnen allemaal gebruikmaken van deze service.

Ophalen of bezorgen?

Nadat wij de boodschappen voor u hebben klaargezet en hebben ingepakt, kunt u kiezen voor bezorging (€ 4,50 voor het hele eiland) of u kunt de boodschappen zelf ophalen in onze winkel.

Privacy

Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens?

Ten behoeve van de afhandeling, facturering en financiële afhandeling van uw bestelling leggen wij de volgende gegevens van u vast:

  • uw naam,
  • uw huisadres of afleveradres,
  • Het nummer waarop u telefonisch bereikbaar bent,
  • uw e-mail adres.

Wij gebruiken deze gegevens uitsluitend voor het afhandelen van uw bestelling en de administratie van uw factuur en betaling.

Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden afgezien van onze accountant en of de belastingdienst in het kader van de controle van onze administratie.

Een naam is vereist!
Een adres is vereist!
Een postcode is vereist!
Een woonplaats is vereist!
Een e-mail adres is vereist!
Een telefoonnummer is vereist!
Ja
Een naam is vereist!
:

slagerij-texel-lamsvlees.jpg

Slagerij Goënga

Slagerij Goënga is op heel Texel – en ver daarbuiten – bekend om het Echt Texelse lamsvlees. Wij hebben het hele jaar vers lamsvlees van Texelse lammeren. Voor meer informatie over de slagerij of voor het bestellen van (lams)vlees kijkt u op de website van specialiteitenslagerij Goënga.

Bezoek de website

supermarkt-texel-groente-assortiment.jpg

Assortiment

De supermarkt op Texel beschikt over een groot assortiment. Dagelijks worden er ovenverse broodjes gebakken, liggen er groenten en fruitsoorten voor u klaar en bieden wij een ruime keuze aan versproducten. Voor al uw dagelijkse boodschappen!

Lees verder

supermarkt.texel.kassa.kassiere.lopende.band.jpg

Laatste nieuws

Spar Goënga is een moderne supermarkt in Den Hoorn met diverse Texelse producten, verse broden en broodjes, groenten en fruit en (lams)vleesspecialiteiten. Op de hoogte blijven van leuke acties of benieuwd naar het laatste nieuws? Neem eens een kijkje op onze nieuwspagina.

Lees verder

Vandaag besteld, morgen in huis

Ruim assortiment aan topmerken

Gegarandeerd kwaliteit