iedere-dag-weer-vers.png

Assortiment Spar Goënga

Spar Supermarkt Goënga in Den Hoorn op Texel heeft een uitgebreid assortiment aan producten. Natuurlijk verkopen we standaard supermarktproducten in onze winkel, maar ook een ruime hoeveelheid aan lokale producten zal niet ontbreken.

Warme & verse broodjes

Dagelijks krijgen wij verse broden binnen. Zelf bakken we elke dag verschillende verse (harde) broodjes, croissantjes, appelflappen en andere heerlijke zoete en hartige broodjes. Met een beetje mazzel neemt u ze nog warm mee naar huis!

Groenten & fruit

Verse groenten en vers fruit zijn belangrijk. Wij hebben dan ook een ruim assortiment aan groente en fruit. Niet alleen vindt u hier de standaard groenten, ook ‘vergeten’ groenten krijgen regelmatig een plekje in onze schappen. Alle producten worden met zorg geselecteerd en bijgehouden.

Texelse producten

Bij Spar Goënga zijn we trots op producten van Texelse bodem. In ons assortiment zult u dan ook veel Echt Texelse Producten terugvinden. Neem een heerlijke Hoornderring van Bakkerij Timmer mee, geniet van Texelse groenten en fruit of koop een kaasje van Kaasboerderij Wezenspyk. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor ons beroemde Texelse lamsvlees, misschien met een Texels (loods)biertje?

Postkantoor

In onze winkel is een postkantoor van PostNL gevestigd. Hier kunt u terecht voor het versturen van pakketten, aangetekende post en diverse andere zaken.

slagerij-texel-lamsvlees.jpg

Slagerij Goënga

Slagerij Goënga is op heel Texel – en ver daarbuiten – bekend om het Echt Texelse lamsvlees. Wij hebben het hele jaar vers lamsvlees van Texelse lammeren. Voor meer informatie over de slagerij of voor het bestellen van (lams)vlees kijkt u op de website van specialiteitenslagerij Goënga.

Bezoek de website

supermarkt-texel-groente-assortiment.jpg

Assortiment

De supermarkt op Texel beschikt over een groot assortiment. Dagelijks worden er ovenverse broodjes gebakken, liggen er groenten en fruitsoorten voor u klaar en bieden wij een ruime keuze aan versproducten. Voor al uw dagelijkse boodschappen!

Lees verder

supermarkt.texel.kassa.kassiere.lopende.band.jpg

Laatste nieuws

Spar Goënga is een moderne supermarkt in Den Hoorn met diverse Texelse producten, verse broden en broodjes, groenten en fruit en (lams)vleesspecialiteiten. Op de hoogte blijven van leuke acties of benieuwd naar het laatste nieuws? Neem eens een kijkje op onze nieuwspagina.

Lees verder

Vandaag besteld, morgen in huis

Ruim assortiment aan topmerken

Gegarandeerd kwaliteit